Fashion JoroTrend
Fashion & Lifestyle

In a World full of Kardashians Be a Diana or Just Be Yourself

DianaFa-ti un cadou in fiecare zi si fii tu insati! Embrace Your weirdness! (Cara Delevingne)

Zambeste cu sufletul, daruieste din inima, iubeste cu toata fiinta ta si nu uita niciodata sa fii copil!

În ziua de azi cu totii avem idoli sau muze. Cu totii ne dorim mai mult. Ne dorim sa adoptam trenduri si sa le promovam, ne dorim sa avem job-uri cat mai moderne si cat mai bine platite, ne dorim sa avem o viata de vis, o viata de Star. Uitam, însa, sa fim unici, sa trecem “informatia” prin filtrul personal si sa luam ce e mai bun si mai bine din fiecare experienta de viata, creandu-ne propriul caracter.

Uitam sa fim copii, uitam sa ne bucuram de viata, uitam sa fim nostalgici si ne afundam treptat, dar sigur, în haosul agitant al erei tehnologice.

STOP!

Este momentul sa constientizam frumusetea nucleara a vietii!

Suntem agitate?! Da. Uitam de noi?! Da. Toate acestea sunt acum stari de normalitate, dar care pot fi schimbate. Sunt atat de multe lucruri frumoase care ne pot bucura sufletul si care ne pot purta pe taramurile mult dorite.

Fiecare decizie, fiecare experienta, fiecare persoana sau fiecare obiect are in spate o poveste interesanta, care te poate fermeca. Important este ca tu sa iti lasi sufletul deschis si sa iti permiti sa cunosti ceea ce te inconjoara, fara temeri sau idei preconcepute.

Creaza-ti propriul stil! Pastreaza langa tine persoanele care ti-au demonstrat ca merita sa iti fie alaturi! Razi, danseaza, iubeste, admira, relaxeaza-te! Fa din pasiune ceea ce faci, descopera frumosul chiar si acolo unde credeai ca nu exista! Fii ceea ce vrei tu sa fii! Nu te lasa influentat de nimeni si nimic! Greseste! Invata! Totul se poate schimba! Tu te poti schimba!

Fiecare dintre noi are un potential care trebuie slefuit pe parcursul vietii, astfel încat sa ajungem cine vrem sa fim. Putem admira, putem iubi si putem adopta orice stil de viata ne dorim.

Haideti sa fim unici! Sa fim TrendSetteri!

May We Meet Again…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s