Cara Delevingne
Fashion & Lifestyle

CARA DELEVINGNE – Embrace Your weirdness!

caraIndustria Fashion a fost si este un fenomen grandios care a avut mereu adepti si personaje care ne-au fermecat si marcat viata intr-un sens sau altul, precum: Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Cher, Brigitte Bardot, Madonna, Naomi Campbell, Gisele Bundchen, iar lista poate continua.

Un fenomen actual, pe care uneori ar trebui sa il luam drept exemplu, este Cara Delevingne. O prezenta uimitoare, un oximoron al planetei cotidiene.
Cara reuseste, prin tot ceea ce face, sa socheze, sa-si uimeasca publicul in cel mai placut mod posibil.

Trecerea de la Femme Fatale la fetita jucausa si inocenta, pe care Cara o reuseste cu atata usurinta, a transformat-o rapid intr-una dintre cele mai populare figuri ale acestui secol, devenind un Fashion Icon pentru multi dintre noi.

Nu trebuie niciodata sa uitam sa fim copii! Trebuie sa incercam sa ne mentinem sufletul pur si sa nu ne mai facem griji din lucruri marunte. Lucrurile si persoanele cele mai importante din viata sunt cele care conteaza!
Stabileste noi prioritati si o sa vezi cat de frumos poate fi!
Gaseste pasiuni, incarca-te cu energie pozitiva, gaseste un echilibru in tot ceea ce faci!

Cara, prin experienta ei de viata, ne invata multe. A reusit sa isi depaseasca traumele din adolescenta si sa devina o femeie puternica si de succes, dar care nu uita niciodata sa faca lucrurile care ii aduc fericirea: un simplu dans, intr-un moment poate inoportun, o gluma banala, un ras hilar…
Ea a descoperit cheia succesului, chiar daca a iesit din tiparul de supermodel graffitizat de Gisele Bundchen. A reusit sa fie unica si sa isi puna amprenta pe sufletele multora dintre noi.

Embrace Your weirdness!

May We Meet Again…

Advertisements

1 thought on “CARA DELEVINGNE – Embrace Your weirdness!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s