Fashion & Lifestyle

Audrey Hepburn – cand gratia intalneste talentul

Audrey HepburnAudrey Hepburn a fost si este o sursă de inspirație pentru feminism, un simbol al frumusetii, al elegantei si rafinamentului, influentand lumea modei din trecut si din prezent.

Audrey si-a conturat un stil propriu, atipic perioadei cu care ea era contemporana, devenind o adevarata doamna a Hollywoodului, o legenda a frumuseții mondiale.

 

A pastrat, a consacrat si si-a insusit ceea ce ea a considerat a fi mai frumos si mai firesc, conturandu-si o imagine cu tenta aristocrata, dar si cu iz de naturalete si gingasie, specific unui copil.

Unicitatea ei pe marile scene ale Hollywoodului i-a adus un succes mondial rapid in lumea cinematografiei si a modei. Frumusetea, eleganta, rafinamentul, gratia, discretia si talentul sunt doar cateva dintre caracteristicile ce au propulsat-o pe scarile alunecoase ale istoriei.

DA! Audrey Hepburn a scris istorie! A creat un tipar inedit de feminitate, care si in zilele de azi este privit cu adoratie.

O personalitate puternica, jucausa, naturala si plina de rafinament, care nu s-a lasat influentata de moda timpurie, Audrey a fost o enigma, un adevarat mister contemporan, care s-a lasat dezvaluita intr-un mod cat mai frumos posibil.

→ Vezi mai jos o parte din colectia impresionanta de citate si fraze memorabile, cu care Audrey Hepburn ne-a incantat imaginatia si sufletul!

May We Meet Again…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s