Fashion & Lifestyle

5 Supermodele pe Catwalk-ul mondial

Supermodels

Lumea Fashion-ului a fost si este inzestrata cu numeroase personalitati marcante, care, de-a lungul istoriei, au trasat vise, idealuri si amintiri.

Se spune ca moda ne defineste si ca, indiferent de statutul social, este important sa ne cream un stil vestimentar unic, personalizat in functie de micile placeri care ne bucura sufletul.

Nu este gresit sa ne inspiram sau sa avem idoli sau muze, atat timp cat reusim sa ne punem amprenta asupra a tot ceea ce reusim sa realizam.

Media actuala ne-a permis sa avem suficiente surse de inspiratie si sa indraznim sa fim exact cum ne dorim.

→Vezi mai jos 5 Supermodele care au bold-uit imperii de vise in randul milioanelor de fani.

1. Gisele Bündchen – este cunoscuta ca fiind cel mai mare nume din randul Supermodelelor ultimilor 20 de ani, insa, ceea ce putina lume stie, este ca brazilianca s-a transformat, pe parcursul carierei sale, intr-o mamica si o sotie uimitoare.
Rafinamentul, eleganta, senzualitatea, gingasia si marinimia sunt trasaturi care au pus-o si pastrat-o pe Gisele in atentia reflectoarelor. O profesionista, in toate sensurile posibile, Bündchen a reusit sa aduca schimbari majore in show-urile de fashion, acestea devenind mai senzuale si pline de caracter.
Pe de alta parte, alaturi de Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucatori de fotbal american, Gisele a reusit sa isi cladeasca o familie unita si fericita.

 

 

2. Adriana Lima – este cel mai longeviv si valoros manechin, este un brand cunoscut in intreaga lume, care reuseste mereu sa ramana in centrul atentie.
Apreciata de ochiul marelui public, Adriana a reusit sa isi imparta elegant viata intre familie si cariera.
Este acum o mamica celebra, o femeie de succes, un tipar plin de rafinament si pasiune, un adevarat idol pentru actualele modele si nu numai.
Desi, pentru ea, modeling-ul nu a fost un prim obiectiv, Adriana Lima a adus stralucire Fashion-ului, devenind o veterana ilustra.

 

 

3. Cara Delevingne – este un Supermodel britanic, care a reusit sa isi extinda pasiunile si sa incerce o noua cariera in lumea cinematografiei.
Abilitatile ei de supermodel au fost descoperite si lansate pe marele Catwalk de catre Kate Moss.
Delevingne a cucerit fashion-ul, a influentat normalitatea si a adus zambete in sufletul celor care au indraznit sa o cunoasca.
Cu o educatie aleasa si cu trasaturi rafinate, Cara a reusit sa impresioneze, insa inocenta, nebunia si bucuria, manifestate in spatele aparatelor de filmat sau de fotografiat, au fost cele care au frapat mondenul.

 

 

4. Kendall Jenner – este un Fashion Model American, un Trendsetter al zilelor noastre, care s-a facut remarcata, alaturi de propria familie, in show-ul televizat Keeping Up with the Kardashians.
Cu o personalitate puternica si zglobie, Kendall a reusit sa se diferentieze si sa se aduca in atentia marelui public.
Astazi, Kendall este una dintre cele mai bine platite supermodele, succesul ei fiind datorat de unicitatea care o inconjoara, privita atat din punct de vedere estetic, cat si financiar.

 

 

5. Gigi Hadid – este un Supermodel American, care a reusit sa starneasca admiratie prin simpla prezenta pe catwalk-ul mondial.
Desi provine dintr-o familie bogata, la fel ca si apropiatele ei prietene Cara si Kendall, Hadid a reusit sa-si castige existenta prin forte proprii, defiland fabulos in fata milioanelor de spectatori.
Gigi Hadid a cucerit rapid audienta, trecand cu usurinta de la un manechin obisnuit la unul supersolicitat pe marile scene ale Fashion-ului, fiind cunoscuta acum drept cel mai faimos supermodel contemporan.

 

 

May We Meet Again…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s